חברת ASADO נוסדה כדי להביא את בשורת שיטת צליית הבשר הארגנטינאית לקהל הישראלי. אצלנו תמצאו גרילים, מוצרים נלווים, טיפים, מתכונים וייעוץ לאוהבי בשר.
בין מגוון המוצרים שלנו: דגמים ניידים בגדלים ועיצובים שונים, דגם מתקפל לטיולים, דגמים מיוחדים למקומות קטנים ודגם לקייטרינג מסעדות ובתי מלון.
חברת ASADO מתמחה בבניית גרילים מעוצבים בחצר בתים פרטיים, בדירות גג או מרפסות. הגרילים הנייחים משלבים בניה מחומרים מעולים עם מנגנוני גריל מקצועיים, בהזמנות על פי תכנון אישי המותאם לצרכי הלקוח.
הבשר מהווה מרכיב חשוב מאוד במטבח הארגנטינאי, במיוחד בשר בקר, הנצלה על הגריל או ליד מדורה. אסאדו הינו מאכל מסורתי של ארגנטינה, אורוגוואי, פרגוואי, צ'ילה והמדינות הדרומיות של ברזיל.
ארוחת אסאדו ארגנטינאית מורכבת בדרך כלל ממבחר בשרים הניצלים על ידי ה"אסאדור" (הטבח). כמנה ראשונה יוגשו נקניקיות צ'וריסו (Chorizo) נקניקיה עבה ועסיסית, ו-מורסיז'ה (Morcilla) נקניקיות דם. בין חלקי הבשר העיקריים ניתן למנות את ה- צ'ורסקו (Churrasco) אומצות (סטייקים) מבשר בקר עם עצם, ואסיו (VACIO) בשר מאיזוור הבטן של הפרה, סינטה (Cinta) וכמובן, קשתית (Tira de asado) רצועה של צלעות עם הבשר. בנוסף, הארגנטינאים אוהבים מגוון איברים פנימיים על הגריל: מוז'חס (Mollejas) שקדים , ו- אנטרנייה (Entraña) ועוד.
האסאדו מוגש על גריל הגשה, השומר על חום ועסיסיות הנתחים בשולחן הסועדים. לצידו מוגשים רוטב צ'ימיצ'ורי, או רוטב סלסה קריוז'ה. הארגנטינאים אוהבים את הבשר שלהם בדרגת עשייה "א-פונטו" (הכוונה ל"נקודה" שעד אליה האסאדור רואה לנכון לצלות את הבשר), אבל חלקם יעדיפו "קוסידו" (Well Done), או דרגת צלייה נמוכה יותר "חוגוסו" (נא).
שימו בשר על הגרילים של חברת ASADO, קחו את הזמן, לאט לאט, ותיהנו מכל רגע …