תפוחים ובננות מרכיבים (8 מנות) 8 תפוחים מזן "יונתן", שלמים וקלופים. 4 בננות, חתוכות לאורך (לא קלופות). רוטב פירות יער מוכן. ההכנה
אגסים ממולאים בפירות יבשים מרכיבים (8 מנות) 4 אגסים אדומים, חתוכים לאורך ונקיים מליבה, קונפיטורה טובה (אנחנו השתמשנו בקונפיטורת מנגו וג'ינג'ר). 50 גרם אגוזי מלך, 50 גרם צנוברים + 50 גרם שקדים, קצוצים גס. 4-5 מסמרי ציפורן, ½ כפית קינמון ½ כוס סילאן תמרים להגשה: מעט קינמון. ההכנה
באדיבות: "שף" – מוסף האוכל החודשי של לאשה |
|
מתכונים > מתכונים והמלצות - דרור פילץ > דרור פילץ: מתוקים על האש