אנטריקוט עגל טרי
שמות מוכרים: ורד הצלע, אנטריקוט, "פריים ריב", סטייק עין, Bife de costilla נתח האנטריקוט מאופיין בבשר משוייש היטב (משובץ בשומן) ובמרכזו פרח השומן המקל על זיהויו. האנטריקוט מתאים במיוחד לצלייה בתנור או על האש כנתח שלם (רוסטביף) או כסטייק וכן לטיגון במחבת כסטייק עם וללא רטבים / מרינדה. במהלך הצלייה והטיגון, השומן המעטר את הנתח נמס ומקנה לבשר את טעמו העסיסי המשובח. בשל מרקמו המיוחד, בשר האנטריקוט מקבל היטב כל רוטב. יחד עם זאת, גם תיבול של מלח ופלפל בלבד ידגישו היטב את טעמו הטבעי הנפלא של הבשר.
|
|
מתכונים > ההמלצות של גבריאל > ורד הצלע – אנטריקוט: Bife de costilla