שמות מוכרים: פילה, מותנית הנתח היוקרתי והאיכותי ביותר בבקר. ממוקם בצידן הפנימי של הצלעות האחוריות. טעמו של הפילה עדין מאד ומרקמו רך ביותר. צורות ההכנה המומלצות הן בצלייה או טיגון קצרים מאד כנתח שלם בתנור או פרוס לסטייקים עבים ומשובחים בטיגון או בצלייה על האש. הפילה מקבל היטב רטבים בטעמים שונים. יחד עם זאת, תיבול של מלח ופלפל בלבד ידגישו היטב את טעמו הטבעי הנפלא של הבשר. הפילה ממוקם בחלקו האחורי של העגל ועל פי חוקי ההלכה היהודית יש לנקר (להוציא) את גידי החלב בכדי להפכו לכשר. |
|
מתכונים > ההמלצות של גבריאל > פילה – Bife de lomo