שמות מוכרים: רוט פלאש, אונגלה. נתח הצמוד לצלעות. לבקש מהקצב את החלק הדק של הנתח.הצלייה צריכה להיות קצרה על חום גבוה. מניחים את הנתח כשהחלק עם העור מונח כלפי מטה.כשהעור מתקשה הופכים ל 1-2 דקות. הנתח מצריך צלייה קצרה, ויש לאכול אותו עסיסי על מנת שיהיה רך. להגשה מוציאים את העור שהתקשה, חותכים פרוסות כנגד הסיבים, ונהנים מכל ביס. מתאים להגיש בתחילת הסעודה, כאחד מנתחי ההקדמה. זהו אחד הנתחים האהובים עלינו…הארגנטינאים. (כמובן, לצד… Tira de asado ,Cinta ,Vacio ,Chorizo … ) | |
מתכונים > ההמלצות של גבריאל > נתח קצבים – סרעפת – אנטרנייה Entraña