מרכיבים
2 ק"ג נתחי בשר ל ASADO
1 בצל חתוך לקוביות
1 ק"ג עגבניות
1 או 2 נקיניקיות צ'וריסו
4 שיני שום חתוכות לקוביות
גזר חתוך לקוביות
½ ק"ג בייבי שרימפס
מיץ מ-2 לימונים
½ ליטר יין אדום יבש
מרכיבים לרוטב
1 שן שום
1 כף שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח
פטרוזיליה קצוצה
ההכנה
- למרוח את הגריל של ASADO בשמן זית ולמקם את הגריל כ-25 ס"מ מעל הגחלים.
- להניח את הבשר ולצלותו כ-45 דקות . להקפיד לזרות מעליו מלח רק לאחר שהופכים את הנתח.
- למרוח בשמן זית את התבנית לשמירת חום הבשר של ASADO ולהניח אותו במקום הרשת. להוסיף את הבצל, השום והגזר עד שהם מתחילים להשחים. לערבב מדי פעם.
- להוסיף את הצ'וריסוס וכשהכול כבר חצי מבושל להעביר את הבשר שנצלה על הגריל לתוך המגש, להוסיף את העגבניות היין והמלח.
- להמשיך בבישול כ-20 דקות ולאחר מכן להוסיף את הבייבי שרימפס. להוסיף את המיץ משני הלימונים.
הכנת הרוטב
- לכתוש את השום והמלח במכתש וליצור מחית.
להוסיף לאט לאט את השמן, את מיץ הלימון והפטרוזיליה.