מתכונים > מתכונים והמלצות - דרור פילץ > דרור פילץ: דגים על הגריל

דרור פילץ: דגים על הגריל

 דניס במילוי עשבי תיבול על הגריל

מקור המתכון: דרור פילץ, על השולחן גיליון 152

כמה פשוט – ככה טעים. ממלאים את הדגים בעשבי התיבול האהובים עליכם – רוזמרין, נענע, כוסברה או תערובת של כמה מינים.

המרכיבים (4 מנות)

4 דגי דניס מנוקים היטב
מלח שמן זית
צרור גדול של עשבי תיבול קצוצים

ההכנה

1. מדליקים גריל פחמים, ודואגים שהפחמים יהיו אפורות (מה שמכונה לוחשות) ובטמפרטורה נמוכה.
2. ממליחים דגים ומורחים אותם היטב בשמן זית.
3. ממלאים את הדגים בעשבי תיבול, מניחים אותם על הגריל למשך 5 דקות, והופכים לצד השני בעזרת מרית. הופכים רק פעם אחת, כדי שהעור לא ייקרע.