מתכונים > מתכונים והמלצות - דרור פילץ > דרור פילץ: צלעות טלה

דרור פילץ: צלעות טלה

מתוך: "הכל על האש" מאת דרור פילץ

דרור פילץ : צלעות טלה –

מרכיבים

שדרת צלעות טלה ובה 12-8 צלעות במשקל כ-1.2 ק"ג

למשרה:

  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 לימון סחוט
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כף אורגנו יבש מפורר
  • 4 ענפי טימין
  • 3-2 שיני שום כתושות

 ההכנה

  • מערבבים  בקערה את חומרי המשרה ומניחים בה את צלעות הטלה.
  • שמים את הצלעות על הגריל בזוגות כדי לא לייבש אותן 2 דקות בכל צד על אש נמוכה או רשת גבוהה.

באדיבות: "הכל על האש"פן הוצאה לאור בע"מ. צילום: דניה ויינר, סגנון: דיאנה לינדר