מתכונים > המתכונים של ריינה > רוטב יין, ענבים ודבש לבשר על האש

רוטב יין, ענבים ודבש לבשר על האש

רוטב יין, ענבים ודבש לבשר על האש -

רוטב יין, ענבים ודבש לבשר על האש –

מרכיבים
½1 כוס ענבים אדומים בלי חרצנים
½ כוס יין אדום
¼  כוס בצל סגול קצוץ דק

2  שיני שום קצוצים דק
קורט פילפל שחור
½ כוס דבש
2 פלחי לימון
מלח

 אופן ההכנה

  • שימו את כל המרכיבים בסיר ובשלו על אש קטנה תוך עירבוב  עד שהרוטב מצטמצם , לאחר שהתקרר מעט, לערבל את הרוטב עם בלנדר מוט.
  • מרחו את הרוטב במכחול על נתח הבשר הצלוי בגריל של אסאדו מכל צדדיו, והמשיכו לצלות עוד כ-3 דקות, כדי לשמר את הטעם החריף והפירותי.