מתכונים >
המתכונים של ריינה > רוטב יין, ענבים ודבש לבשר על האש
רוטב יין, ענבים ודבש לבשר על האש
רוטב יין, ענבים ודבש לבשר על האש – |
|
מרכיבים
½1 כוס ענבים אדומים בלי חרצנים
½ כוס יין אדום
¼ כוס בצל סגול קצוץ דק
2 שיני שום קצוצים דק
קורט פילפל שחור
½ כוס דבש
2 פלחי לימון
מלח
אופן ההכנה
- שימו את כל המרכיבים בסיר ובשלו על אש קטנה תוך עירבוב עד שהרוטב מצטמצם , לאחר שהתקרר מעט, לערבל את הרוטב עם בלנדר מוט.
- מרחו את הרוטב במכחול על נתח הבשר הצלוי בגריל של אסאדו מכל צדדיו, והמשיכו לצלות עוד כ-3 דקות, כדי לשמר את הטעם החריף והפירותי.
|
|