מתכונים > המתכונים של ריינה > גמבה מלכותית על האש

גמבה מלכותית על האש

גמבה מלכותית על האש

מצרכים

 3 פלפלים אדומים ( גמבה) גדולים

300 גרם  גבינת רוקפור או גבינה לפי טעמכם

6 ביצים

מלח ופילפל

פטרוזיליה קצוצה דק

שמן זית

אופן ההכנה

לשתוף היטיב את הפלפלים לחצות אותם לאורך ולהסיר את הזרעים .

כשהרשת  תהיה בגובה בינוני להניח את הפלפלים החצויים כלפיי מטה (החלק הקעור) על הרשת של "אסאדו" במשך 3 דקות

להוציא את הפלפלים בזהירות  ולהניח אותם על משטח עבודה

.לפזר בכל אחד מחציי הפלפלים חתיכות גבינת הרוקפור וביצה אחת  . להמליח

להניח בזהירות את הפלפלים   בצידה  של  הרשת של " ASADO"  בגובה בינוני

לצלות עד שהחלבון נקרש.

להוציא אותם בזהירות ולהניח בצלחת הגשה,

לפזר פילפל גרוס ופטרוזיליה קצוצה ולהגיש.

 

בתאבון!