גמבה מלכותית על האש
מצרכים 3 פלפלים אדומים ( גמבה) גדולים 300 גרם גבינת רוקפור או גבינה לפי טעמכם 6 ביצים מלח ופילפל פטרוזיליה קצוצה דק שמן זית אופן ההכנה לשתוף היטיב את הפלפלים לחצות אותם לאורך ולהסיר את הזרעים . כשהרשת תהיה בגובה בינוני להניח את הפלפלים החצויים כלפיי מטה (החלק הקעור) על הרשת של "אסאדו" במשך 3 דקות להוציא את הפלפלים בזהירות ולהניח אותם על משטח עבודה .לפזר בכל אחד מחציי הפלפלים חתיכות גבינת הרוקפור וביצה אחת . להמליח להניח בזהירות את הפלפלים בצידה של הרשת של " ASADO" בגובה בינוני לצלות עד שהחלבון נקרש. להוציא אותם בזהירות ולהניח בצלחת הגשה, לפזר פילפל גרוס ופטרוזיליה קצוצה ולהגיש.
בתאבון! |
|
מתכונים > המתכונים של ריינה > גמבה מלכותית על האש